Zobozdravstvena ordinacija za estetsko zobozdravstvo in implantologijo
Rok Šušterčič dr.dent.med.

Ordinacija


Zobozdravstvena ordinacija je opremljena s sodobno opremo za diagnostiko in zdravljenje pacientov.


Natančnost zobozdravnikovega dela je poleg dobre higiene pacienta odločilnega pomena za trajno oralno zdravje pacientov.

Visoko kakovost storitev zagotavljamo z uporabo sodobne opreme, računalniške diagnostike in z uporabo sodobnih zobozdravstvenih materialov, ki so proizvedeni v skladu z mednarodnimi standardi.

Materiali ustrezajo najvišjim ADA/ANSI (American Dental Association/American National Standard Institute) standardom in EU standardom.

Makro intraoralna kamera

Makro intraoralna kamera omogoča zobozdravniku prepoznavo mikroskopskih okvar in s tem boljšo diagnostiko bolezni zob, obzobnih tkiv in ustne votline. Pacientu lahko z makro intraoralno kamero nazorno prikažemo bolezenske spremembe in razložimo zobozdravniške posege.EMS Air Flow Master Piezon

EMS je naprava, ki z ultrazvočno tehniko čiščenja omogoča odstranjevanje površinskih zobnih oblog, zobnega kamna ter globinsko čiščenje parodontalnih žepkov. Zaradi posebnega načina ultrazvočnega nihanja konice s katero odstranjujemo obloge je poseg za pacienta bolj prijeten kot pri delu z drugimi UZ aparati.Morita Dentaport ZX II

Morita Dentaport ZX II je sodoben aparat za endodontsko zdravljenje. Omogoča nam natančno in temeljito obdelavo zobne korenine z uporabo posebnih nikelj titanovih igel in avtomatskim merjenjem dolžine koreninskega kanala ter tako pomaga izboljšati uspešnost endodonskega zdravljenja.

CAD/CAM

S sodobnimi keramičnimi sistemi zagotavljamo najboljše možne rešitve za različne klinične primere, ki zadovoljijo najvišja estetska pričakovanja. Sestojijo iz več vrst novih materialov; leucitne steklaste keramike, litium disilikatne steklaste keramike, fluorapatitne in zirkon oksidne steklaste keramike. Različne stopnje translucentnosti zagotavljajo najvišjo stopnjo estetike.Digitalna rentgenska diagnostika

Digitalna rentgenska diagnostika nam omogoča boljšo prepoznavo bolezni v ustih pacienta in zgodnje odkrivanje obolenj trdih zobnih in obzobnih tkiv. Računalniška obdelava RTG slik pa nam omogoča natančno načrtovanje zobozdravniških postopkov in s tem višjo kakovost zdravljenja.