Zobozdravstvena ordinacija za estetsko zobozdravstvo in implantologijo
Rok Šušterčič dr.dent.med.

Storitve

Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne postopke, s katerimi izboljšamo izgled in skladnost obraza, ohranimo pa funkcijo zob, čeljustnic, ustnic in obraza. Pri oblikovno ali barvno neustreznih zobeh Vam z minimalno invazivnimi posegi in uporabo najsodobnejših keramičnih materialov oblikujemo nov in lepši nasmeh.

Implantologija

Implantologija je najmlajše strokovno področje dentalne medicine. Omogoča nam, da na mesto enega ali več izgubljenih zob v kost vstavimo implantat, ki omogoča pritrditev enega ali več keramičnih zob. Uporabljamo vrhunske implantate podjetja Nobel Biocare, ki je prvo na svetu razvilo implantate in je danes vodilno inovativno podjetje, katerih implantati se uporabljajo v najboljših implantoloških centrih in univerzah po svetu.

Protetika

Protetika nam omogoča funkcionalno in estetsko obnovo okvarjenih ali izgubljenih zob. Z uporabo vrhunske keramike kot so leucitna, disilikatna in zircon oksidna keramika in v sodelovanju z izkušenimi zobotehniki izdelamo lepe, estetsko dovršene zobe naravnega in harmonično skladnega videza.

Endodontija

Endodontija nam omogoča zdravljenje in ohranitev zobnih korenin, kadar je zaradi kariesa in infekcije prišlo do okvare zobne pulpe. Z modernimi postopki ozdravimo zobno korenino, da jo potem lahko s konservativnimi ali protetičnimi posegi estetsko in funkcionalno nadgradimo in s tem v celoti zagotovimo optimalno obnovo zoba.

Oralna kirurgija

Oralno kirurške posege izvedemo popolnoma neboleče v lokalni anasteziji. Z atravmatsko tehniko odstranimo okvarjene zobe, ki jih ni mogoče ozdraviti. Z regenerativnimi postopki pa omogočimo hitro regeneracijo kostnega tkiva in tako ustvarimo optimalne pogoje za estetsko protetično rehabilitacijo zob.

Paradontologija

Z računalniško diagnostiko in meritvami spremljamo vaše parodontalno zdravje in s sodobnimi preventivnimi metodami, mikroabrazivno tehniko odstranjevanja bakterijskega biofilma, oblog in zobnega kamna, ter globinskim čiščenjem parodontalnih žepkov preprečujemo pojav in napredovanje parodontalne bolezni.